Kerana EGO saya menyesal :')



 Hai awak :')

Awak , hari nih sy nk buat post untuk awak tau ? Kalau awak baca , sy nak awak tahu . Sy syg awk :') Sy buat post nih khas untuk awk tau ? :') Even awak pon dah aggp sy nih bkn sape2 bg awk . Tapi , sy xpernah aggp pon mcm tuh tau ? :')

Dlu masa mula mula kita kenal , awk jgk yg hantar chat dekat fb mintak couple . Kite couple tak lama pon kan ? Lepas tuh kite putus sbb sy jgk kan ? Hmm . Smggu lepas kite putus , sy rindu awk . Sy nk text awk tp sy malu . So sy cerita dekat kawan awk yg sy nk awk . Lepas tu kawan awk suruh sy kejar awk . Sy stalk fb awk . Nmpak awk ade relay dengan someone . Sy patah hati masa tuh . Tapi takpe lah . Sy tggu awk dekat dgn 8 bulan . Lepas tuh , one day awak tegur sy dekat fb . Awk ckp sy sombong kan ?

Awk pon tye sy gune num mane . Sy pon bg laa . Masa tuh sy happy sgt2 :') Tp bila fikirkan awk dgn girl awk , terus sy jadi patah hati . Malam tuh , kita text . Kite gila gila . Sampai laaa satu hari , masa tuh puasa .  Sy hantar text dkt awk . Sy cakap sy rindu awk . Awk pon cakap macam tuh . Awk ade problem dengan girl awk tuh . Sy suruh awk cerita . Awk pon cerita . Masa tuh sy jadi pendengar setia awk . Hari hari sy dengan cerita awk dengan girl awk even hati sy sakit sgt2 :'(

Satu masa , sy dpt kekuatan untuk lafazkan apa yg sy rasa . Sy cakap sy sukakan awk . Awk pon ckp sukakan sy . Sy happy sgt2 masa tuh . Tapi , terbantut sebab awk dah ade girl . Yg sy mampu , doakan awk supaya awk bhgia dengan dia . 

Byk sgt dugaan masa tuh . Girl awk jeles sbb sy selalu text awk , tweet awk and so on . Smpai satu masa kite gadoh kan ? Byk kali jgk kite gadoh :'( Sy terpaksa tahan rindu sy dekat awk sbb tiap tiap pagi awak wish good morning . Bila nk tido , awk wish goodnite dekat sy . Awk org pertama sy igt bila sy bgun dr tido and awk jgk org terakhir sy igt sblum sy tido :')

Masa 24-9-2012 tuh , awk text sy . Awk ckp awk dah single . Sy happy sebenarnya . Tp dlm masa yg sama saya rasa besalah . Then , awk call sy n awk mintak couple dengan sy . Masa tuh sy happy sgt2 . Tuhan jer yang tahu . Alhamdulillah . Doa sy dah dimakbulkan . 

Then , masa bufday sy . Awk call sy , wish happy birhday and so on . Sy happy . Masa tuh awk first wish sy :') Awk janji dengan sy tanak tinggal sy . Awk jnji dengan sy akan selalu ad dengan sy :')

Awak , igt lagi tak ? 


Igt tak masa nih ? Masa nih sy tye awk apa yg awk suka pasal sy . Awk pon cakap macam nih :') Masa tuh sy gelak guling guling . Mmg tak igt dunia . Seriusly , text awk memang selalu buat sy gelak macam orang gila . 

Yang nih awak igt tak biey ? 




Igt masa nih ? Masa nih awk tgh siap2 nk keluar dinner dengan family awk . Sy pon lupe macam mane kite boleh start macam nih . Yg sy igt , masa tuh kite tgh cakap pasal mama kite kan ? Kite cakap yg mama kite nih kuat membebel kan ? Hehe . Lucu sgt2 taw ? :'(


Igt tak masa sy rindu awk stgh mati smpaikan sy nangis ? Sy post gmbr dekat twtter . Then , awk pon ckp kat sy macam nih . Igt tak biey ? Baru jerr lagi text nih :') Awk cakap awk tanak sy nangis sbb awk . Nanti awk rasa besalah :'(

The best part ..


Yg nih igt tak ? Masa nih kite cakap pasal PLKN . Kan awk kene PLKN kan ? So , masa tuh mmg2 kite planning kan ? Hmm . Awk cakap awk bimbang bila sy dengan awk jauh , sy jadi milik org lain . Bila kite jauh , awk takut sy lupe awk . So sy pun cakap , as long as sy masih milik awk . Mane awk pergi saya tak pernah lupe awk even kita jauhhhhhhhh sgt2 :')

Awak2 , igt tak ? masa awk cakap yg awk nanti kene pi PLKN , kite janji sama sama nk kumpul kenangan kan ? Lepas tuh , bila awk dah jauh nnti , kalau awk rndu sy . Awk igt kenangan kita kan ? :'( Adakah nih sbhgian dari kenangan kita syg ? Awk , berat hati sy nk trima semua nih :'(

And now? What else ? :'( Semua janji2 awk yg lain lagi sy pegang . Malam nih ? Awk call sy , cakap yg ade stranger call awk . Cakap dekat awk yg dia tuh pakwe sy . Mengaku macam macam :'( Then sy pon cakap , kalau sy beban untuk awk . Lepas kan sy . Lepas tuh , awk pon cakap . Okee lah kalau macam tuh . 

Awk tahu tak ape yg sy fikir masa tuh ? Sy rasa selama nih sy bebankan awk :') And yg paling menyakitkan hati sy bila awk cakap awk mmg tak boleh terima sy . Hati sy hancur masa tuh :') Tersangat !! Sy tahu salah sy . Telajak perahu boleh undur , telajak kata ? Hmm . Sy menyesal sbb ckp macam tuh dekat awk . Sriyes sy menyesal *lap airmata* 

Dari tadi lagi sy tak dpt nk tahan air mata sy . Mana sy nk cari org macam awk leaps nih ? Sy akan rindu awk , sy akan rindu text awk , sy akan rindu gelak awk , sy akan rindu lawak awk. Semua pasal awk sy rindu . Tiap2 malam , gmbr awk sy cium . Berharap semoga awk dtg dlm mimpi sy :'(

Maaf , sy tak dpt nk bendung air mata sy . Sy memang tak boleh trima bila awk cakap kita boleh kawan :'( Besar sgt eh wak kesalahan sy nih smpaikan awk tak bleh nk maafkan sy and trima sy balik ? Mane janji2 awk ? ;'( Awk dah lupe ker wak ? Awk dah janji walau ape pon jadi , awk takkan tinggalkan sy . See now how ? Sy xpernah mintak awk tggl sy . Awk lebih percayakan stranger yg entah dari mana drpd sy . Siapa sy dihati awk ? :') 

I don't know what else . Tapi semua nih sgguh susah untuk sy trima . Sy nk sgt2 awk bg peluang untuk sy . Sy jnji sy takkan ulang kesalahan sy :'( Tp khilafnya , awk cuba untuk lupakan sy and cuba untuk move on :') Tp kenape sy tak ? :'( 

Syg , I'm waiting for you :') Sy serahkan semua nih dekat Tuhan :') InsyaAllah everything is going well :') Tp kalu satu saat nanti sy kene lupakan awk and pergi dari hidup awk jgk . Mohon bwk sekali kenangan awk . Sy tanak hidup dlm kenangan kita. Sakit :')

Dear hater , puas hati awk sbb boleh tgok kebahagiaan sy hancur ? I just wanna say thanks :') Semoga Tuhan akan membalas segala jasa awk terhadap kami :') Awak dah berjaya !! Yer awk dah berjaya musnahkan kebahagiaan sy :') He's my happines !! I need him :')

I'll wait you even untill my last breath ! I need our last chance . Sy janji sy takkan sia sia kan peluang tuh nanti :') Sy sgt harap kan awk faham sy :') Sy tak boleh move on tanpa awk . Bukan beerti sy menyerah . Tp sy sedaya upaya untuk pertahankan hubungan kita . Tapi kalau satu masa saya terpaksa lepas kan awk untuk selama lamanya , sy takkan maafkan diri sy sbb sy tahu sy sndiri yg musnahkan hubungan kita . Kalau tak kerana lafaz putus yg sy cakap semalam , mgkin kita still bhgia sekarang even ade masalah . Kan ? Sy janji kalau sy dpt peluang tuh , kite sama sama selesai kan masalah tuh :')

Sebelum berakhir , sy just nk pesan . Jaga diri baik baik eh wak ? Buat exam elok elok ! For your future :* Jgn lupe kite eh wak ? :') Thnk you for everything syg . Even sekejap . Sy hargai awk . Sy hargai peluang kedua awk :') Good nite awk :') sy syg awk sgt2 :') Sy tggu awk . Sy takkan menyerah untuk cinta kita :') Byee . Assalamualaikum :') *lap airmata*


I LOVE YOU KHAIRI CHE MUSTAFA !

Dengan nama Allah , saya masih perlukan awk . The one & only is YOU 





1 comment: